2011-01-05

Subject: Sall har også et lokalråd

Sall har også et lokalråd

Det passer ikke, når Erling Baastrup i denne uges udgave af FavrskovPosten skriver, at der kun er en by i Favrskov Kommune, med et Lokalråd. Voldum har sikkert det ældste lokalråd i kommunen, men i Sall har vi det givetvist yngste. Vi har nemlig kun været her i et par måneder.

Ikke desto mindre vil vi ikke glemmes, og vi har gang i de første projekter allerede. En erhvervsklub er stærkt på vej, og det næste møde er allerede 7. februar i Sall Forsamlingshus.

Masser af idéer på trapperne

Lokalrådet er netop nu ved at samle en masse idéer til Salls fremtidige udvikling i et idékatalog. Idéerne er kommet fra borgere, der bor i Sall og omegn. Og vi er rigtig glade for de indkomne forslag. De skal nemlig danne grobund for en stor og forkromet udviklingsplan for vores lille landsbysamfund. Vi kalder det Sall 2020.

Alle borgere i Sall og omegn bliver indbudt til en fantastisk informativ og hyggelig aften i forsamlingshuset 10. februar, hvor temaet er Sall 2020. Vi vil og kan nemlig også selv! Det skyldes ikke mindst, at Lokalrådet er kommet til verden på grund af sammenholdet og gåpåmodet i byen - og ikke på grund af en eller flere kriser.

Der sker en masse i Sall allerede

Frijsendal Friskole og FestiSall er vel næsten overflødigt at nævne her. Når vi gør det alligevel, er det fordi det er to gode eksempler på, at der er masser af liv i Sall, og at byen virkelig kan selv.

Byrådet lukkede skolen til sommerferien 2009. Den var vel sagtens for lille, og hvem ville undervise i lille Sall? Tja, det er der i hvert fald en del der vil. Og Friskolen har allerede 85 elever, og der står 13 klar til at starte i 0. til sommer.

FestiSall har kørt i mere end ti år, og der er hvert år stor opbakning. Både fra tilskuere og fra de frivillige hjælpere, der gør det muligt med koncert den første måned i august år efter år.

Husk du kan være opdateret om livet i Sall på sallnet.dk og om Frijsendal Friskole på frijsendal.dk

På vegne af Sall Lakalråd, Heidi Qvistgaard, næstformand

Return to Archives

Newsletter service by YourWebApps.com